TinasIndustri @ ShapeMeUp

För att den här bloggen inte bara ska handla om min träning och non-tjockis-satsning så har jag startat en ny blogg där allt träningsrelaterat skrivs.

http://tinasindustri.shapemeup.se/


Den ligger alltså på shapemeup där jag tror att alla bloggar handlar om träning och många av de som jag läst (alla tre) handlar om tjejer som satsar på att tävla i Body Fitness (EJ ATT FÖRVÄXLAS MED BODY BUILDING!).

Det betyder att den här bloggen kanske inte kommer uppdateras lika flitigt men jag ska försöka göra det lite då och då. Titta gärna in på den nya, den är ganska snygg och jag är förstås lika rolig som alltid (eller försöker vara)!

http://tinasindustri.shapemeup.se/  (för er som glömt ;) )


Kommentarer
Postat av: Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-07-14 @ 18:29:18
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0